Webshop » Naai/ lock-machines » Brother » Brother naaimachines » Brother Innov-is A60 Special Edition

Brother Innov-is A60 Special Edition


Onderstaande prijzen zijn alleen geldig op deze webshop.
Let op! Als er geen levertijd is vermeld is het beter even ons te contacteren. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat pakketjes langer onderweg zijn dan normaal.


 
Brother A60SE Brother Innov-is A60 Special Edition
Brother A60SE Brother Innov-is A60 Special EditionBrother A60SE Brother Innov-is A60 Special EditionBrother A60SE Brother Innov-is A60 Special EditionBrother A60SE Brother Innov-is A60 Special Edition

€ 549,00 € 494,00 inclusief BTW

2-3 werkdagen

Met gebruiksvriendelijke functies zoals een boven geladen spoeltje, een verstevigingssteektoets, een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) en een verfijnde draadspanningsregelaar zorgt de A60SE voor perfecte naairesultaten, ongeacht uw ervaring.

De Brother Innov-is A60SE is een eenvoudig te gebruiken elektronische naaimachine en zorgt voor perfecte afwerkingen, keer op keer.
De lichtgewicht A60SE heeft zijn eigen harde beschermkap, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. Zo neemt u uw machine veilig mee naar de naaicursus buitenshuis.
Met 60 voorgeprogrammeerde steken en zes automatische 1-staps-knoopsgaten kunt u met deze gebruiksvriendelijke machine maken wat u maar wilt.
Een groot, helder LCD-display toont duidelijk alle nuttige informatie, zoals welk voetje er voor een bepaalde steek nodig is.
Met gebruiksvriendelijke technologieën zoals de draaiknop voor een directe steekselectie en een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) zult u versteld staan hoe gemakkelijk en snel u zelf de mooiste resultaten creëert.
De Innov-is A60SE heeft 3 jaar garantie.

Download hier de brochure: Innov-is A60

Brother accessoires catalogus: Klik hier