Webshop » Naai/ lock-machines » Brother » Brother naaimachines » BROTHER Innov-is F400

BROTHER Innov-is F400


Onderstaande prijzen zijn alleen geldig op deze webshop.
Let op! Als er geen levertijd is vermeld is het beter even ons te contacteren. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat pakketjes langer onderweg zijn dan normaal.


 
F400 BROTHER Innov-is F400
F400 BROTHER Innov-is F400F400 BROTHER Innov-is F400

€ 749,00 € 674,00 inclusief BTW

2-3 werkdagen


Sterke naaldkracht voor probleemloos naaien.

Maak de meest unieke kledingstukken met de Innovis F400 met het Square Feed Drive System en sterke naaldkracht voor probleemloos naaien met perfecte resultaten.
Of je nu net begint met naaien, of al meer ervaring hebt, deze uiterst duurzame machine naait met meer dan 850 steken per minuut en beschikt over vele mogelijkheden.Met extra ruimte rechts van de naald kunt u grotere stoffen stof stikken.
Ideaal voor het omzetten van jouw modedromen in indrukwekkende kleding en accessoires.

Steken

Met 40 steken, inclusief 6 volautomatische knoopsgaten. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. De gewenste steek kies je direct door op de toets van deze steek te drukken.
 

Naaifuncties

Het Square Feed Drive System zorgt voor een vlotte, gelijkmatige en nauwkeuige doorvoer, voor perfecte steken op iedere stofdikte. De snelheidsregelaar gebruik je om de snelheid goed te doseren. De handmatig te verzinken transporteur helpt je bij het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. Naaien met een tweelingnaald is ook mogelijk.

 

Handige extra’s

Op het lcd-scherm kun je infomatie over steken en instellingen vinden zoals het voetje dat je het beste kunt gebruiken. De naaimachine een vrije arm, voor het naaien van mouwen en broekspijpen. De dubbele led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. De spoel verwissel je eenvoudig bovenop de machine: leg een volle spoel in de opening en je kunt meteen aan de slag.

Belangrijkste eigenschappen:

• 40 voorgeprogrammeerde steken met tiptoetsbediening
• 6 knoopsgaten
• Automatische draadknipfunctie
• Geavanceerd draadinrijgsysteem
• Directe steekselectie
• SFDS: Square Feed Drive System
• 3 Jaar garantie

Bekijk de brochure van de Innov-is F400: f400-nl

Brother accessoires catalogus: Klik hier

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.