Webshop » Brother ScanNCut » Scanncut SDX1200

Scanncut SDX1200SDX1200 Scanncut SDX1200
SDX1200 Scanncut SDX1200

€ 649,00 inclusief BTW

4-5 werkdagen

Aantal  
De Brother ScanNCut SDX 1200 snijplotter.

Deze snijplotter is de ideale snijplotter voor hobbyisten of startende ondernemers. Gebruik de machine voor het snijden van textielfolie (flex), stickerfolie (vinyl), papier, karton, foam, decal, stempelmateriaal, vilt, leer, allerlei soorten stof en nog veel meer! Naast het snijden is de machine ook geschikt voor het werken met rhinestones (strass), foiling, embossing, tekenen en ga zo maar door.
Uniek aan de Brother ScanNCut is het vermogen om te afbeeldingen in te scannen en om te zetten in snijlijnen. Daarnaast is de machine voorzien van een schermpje en ingebouwde software, waardoor het gebruik van een computer niet eens meer een vereiste is! En met de Brother ScanNCut SDX serie is deze nog uitgebreider!

Eigenschappen van de SDX 1200 
De machine is flink verbeterd waarmee hij ten opzichte van de eerdere uitvoeringen zelfs nog beter is geworden. Denk hierbij aan een automatisch mes, langer snijden door de rollfeeder, dikker snijden, hogere snelheid, veel minder geluid, nog veel meer ingebouwde patronen en lettertypes, een mooi opslag vakje voor jouw accessoires, en een groter scherm!

Automatisch mes
De ScanNCut SDX serie is voorzien van een automatisch mes! Dit houd in dat de machine automatisch de dikte van het materiaal meet en daarop de mesdiepte en druk instelt. Je kunt dus razendsnel aan de slag! Er is zowel een automatisch mes voor normaal materiaal als voor dunne stof! Beide mesje worden gratis geleverd bij deze machine!

Langer snijden!
Door middel van de rollfeeder is het nu mogelijk om langer te snijden dan de mat! Waar je bij vorige ScanNCut modellen beperkt was tot 60cm is het nu mogelijk om tot wel 1,82m te snijden! Heel handig voor de grotere projecten met met zelfklevend vinyl. Denk hierbij aan stickers in de lengte van de auto, grote muurstickers en lange teksten. Deze rollfeeder is een optie.

Verbeterde scanfunctie
De Brother ScanNCut SDX 1200 is uitgerust met een 600 dpi scanner (2 x zoveel als de oude modellen)! Hierdoor is het nog makkelijker om een gescande afbeeldingen goed om te zetten in snijlijnen.

Gemakkelijk verbinden met de computer (wifi, usb, scanfunctie)
Wil je toch een ontwerp op de computer maken? Dan kan dat gemakkelijk in de gratis Canvasworkspace software van Brother. Stuur jouw ontwerpen via de wifi, een usb stick of een usb kabel direct door naar de snijplotter.

Snijdt dik materiaal tot wel 3mm
Met deze snijplotter is het mogelijk om materiaal te snijden met een dikte van wel 3mm

Heel vele voorgeprogrammeerde vormen en lettertypes
Tot wel 1303 vormen en patronen staan al op de machine, klaar voor gebruik, net als 17 lettertypes!

Stiller in gebruik
De oudere modellen maakte nogal wat geluid, maar deze nieuwe uitvoering is superstil!

Borduurmachine integratie
Het is nu nog makkelijker om borduur bestanden te gebruiken als snijpatronen! Deze machine is zelfs in staat om steken om te zetten in snijlijnen